joi, 30 noiembrie 2017

Reductie tubulatura hota

Lampa LED -UV 72W - pentru maini. Vezi mai jos poze ale produsului si detalii legate de . Toata lumea stie ca unghiile de gel sunt realizate cu ajutorul . Gel Lac unghii false Diamond Nails, 7ml. OFERTA de Pret la produsul ESPERANZA EBN003W LAMPA LED UV UNGHII FALSE - PEARL din oferta PCOne!

Bec UV LED , 7W, cu soclu patrat, art. Lămpile UV servesc pentru întărirea gelului UV de unghii. Există și lămpi LED care îndeplinesc scopuri similare pentru gelurile LED. Mini lampa pentru unghii UV, 9W, LED -uri, USB, timmer. Comanda online si bucura-te de preturi speciale si disponibilitate non stop pentru a realiza cele . Ordoneaza dupa: Pret crescator.


Pretul include taxa TVA de , Costurile de livrare nu sunt incluse. Un avantaj este și faptul că este o lampă UV cu LED - CCFL, care usucă atât oja.

Cauti de ceva timp o lampa UV pentru unghii , cu o tehnologie de ultima generatie? Pretul este ridicat si nu include termen de garantie. Livrare gratuită, – zile . As spune ca pe plan local manichiura ultimilor doi ani a stat sub semnul lacurilor de unghii semipermanente. Acestea au detronat rand pe rand . Alege lampa UV profesionala pentru unghii cu gel si oja semipermanenta de la Melkior. Lămpi cu LED -uri sunt mari, dar ca nimic, există unele dezavantaje.


O lampa LED unghii buna va costa mai mulți bani . Thuya lampa UV cu led pentru unghii este creat de profesionisti pentru. Lampă LED -UV Combinată Wați -Digital-Roz. Lampi UV - lampi cu lumina ultravioleta pentru manichiura. Cea mai uimitoare inventie in materie de manichiura tehnica introduce bine-cunoscuta tehnologie LED.


Macks Professional in Moldova, distribuitor de produse professionale pentru unghii si . Pret : 7lei Date tehnice: Tensiunea de alimentare: 220V50Hz. Reduceri lampa unghii false si in alte orase. Freza electrica profesionala pentru unghii DM 2- 35.

Lampi led unghii de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Prețuri și promoții pentru lampa led unghii sau produse relevante pentru lampa led unghii. Lampă profesionala pt manichiura si pedichiura. Este mai accesibil ca pret , dar in acelasi timp ofera un randament corespunzator. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.


Faceți dublu clic pentru a adăuga un . Un lac de unghii care se usuca rapie rezistent in timp si are un luciu puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare