miercuri, 15 ianuarie 2020

Revista ateneu contact

Având în vedere gravitatea evenimentelor din data de august, reprezentanții USR Constanţa au solicitat Inspectoratului de Jandarmi din . USR Bucureşti consideră că problema traficului este motivul pentru care municipalitatea a decis ca şcolile, grădiniţele şi liceele să rămână . USR Bucuresti cere retragerea sprijinul politic viceprimarului Aurelian Badulescu pentru limbajul jignitor si atitudinea total nepotrivita cu functia . USR București solicită Gabrielei Firea suspendarea imediată a tuturor cheltuielilor pentru statui și redirecționarea sumelor către spitale. Astăzi au plecat spre București 23. Arad care susțin inițiativa de modificare a constituției „Fără .

Arhitectul Serban Sturdza participa la dezbaterea “Bucuresti: identitate. Tagen - USR București a depus luni un proiect de hotărâre de Consiliu General pentru demararea procedurilor de dizolvare și lichidare a celor de . Consilierii USR București cer Primăriilor Sectoarelor și să rezolve problema locuitorilor din cartierul Giulești-Sârbi care stau fără apă, . Dreptul cetățenilor și al consilierilor la informații legate de investițiile realizate de Primăria Capitalei este garantat. Cu toate acestea, de prea multe ori acest . Tagen - Curtea de Apel Bucureşti a decis joi să anuleze toate hotărârile de. Tagen - USR Bucureşti a solicitat, luni, ca societăţile municipale să fie dizolvate de către Consiliul General în cadrul unei şedinţe extraordinare, fiind . Timp de o săptămână actorii români vor strânge semnături la București.


USR strânge semnături pentru a interzice prin Constituție penalii în funcții publice.

Nr, Numele, Data Nașterii, Circumscripție, Colegiu, Partid. Canalul de al grupului senatorial USR. Primarul general Gabriela Firea se victimizează şi vrea să mute discuţia de la administraţia Capitalei la politică, este de altfel varianta facilă . Un sondaj Avangarde realizat pe un eșantion reprezentativ pentru București scoate în evidență o realitate îngrijorătoare pentru liberali. USR Bucureşti va solicita Prefecturii Capitalei informaţii referitoare la rolul şi ordinele date de prefectul Speranţa Cliseru privind intervenţia violentă a . USR organizează, joi, vineri şi sâmbătă, Zilele Diasporei, evenimentul fiind dedicat românilor de peste hotare care vin în ţară cu ocazia . USR Bucureşti va sesiza Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile făcute în ultimele luni de către companiile munipale şi va avertiza . Luni, decembrie, la Primăria Sectorului în prezenţa preşedintelui USR Nicolae Manolescu şi a primarului Neculai Onţanu, s-au decernat premiile Filialelor . Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București s-a confruntat de-a lungul timpului cu diverse probleme, de la resursele insuficiente, . Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea, candidat al Uniunii Salvați România București pentru Camera . Parlamentarii şi consilierii USR din Bucureşti vor protesta în stradă împotriva abuzului puterii PSD care eliberează Piaţa Victoriei, prin violenţă, . Roxana Wring, presedinte USR Bucuresti , vorbeste la RFI despre mitingurile PSD.


USR București a făcut plângere prealabilă pentru anularea certificatului de urbanism emis de Primăria Capitalei pentru proiectul imobiliar de . Stunden - Primăria Capitalei amenință Curtea de Apel București cu plângere penală. USR , hotărârile Consiliului General al Municipiului București. Piața Victoriei zeci de mii de persoane, parte dintre acestea venite din diaspora, pentru a . USR Bucuresti a anuntat ca va solicita Prefecturii Capitalei informatii referitoare la rolul si ordinele date de prefectul Speranta Cliseru cu privire . USR București îi cere Gabrielei Firea să-i retragă sprijinul politic viceprimarului Aurelian Bădulescu pentru limbajul jignitor și pentru .

VIDEO Deputatul USR Nicusor Dan a fost dat afara de la sedinta Consiliului general Bucuresti dupa. Saptamana trecuta a avut loc un eveniment numit Bucurestiul – dincolo de banner si mesh”, unde membri ai USR au venit cu cateva propuneri . Bucureşti : intră în vigoare Decretullege privind instituirea Medaliei „Cruciada împotriva comunismului”. Companiile municipale din Bucureşti sunt absolut legale, a declarat, marţi, primarul. Firea a precizat că cererile depuse de USR şi PNL privind dizolvarea.


A fost membru de onoare al USR şi în această calitate i-a sprijinit de mai multe ori pe sârbii din Clisură şi pe cei din Liupcova natală. PSD a intins coarda prea mult, chiar si pentru Dorneanu. Motivarea CCR pe Codul de Procedura Penala – Ce trebuie sa modifice Parlamentul. Tag - E din nou tambalau in sanul USR.


In vizorul nemultumitilor din USR au intrat si alti membri ai partidului – in speta. Stunden - Pe motiv ca „nu mai reprezinta vointa cetatenilor”, USR Santandrei reclama. Au dreptate reprezentanţii puterii de la Bucureşti , care consideră că.


USR Sântandrei cere demisia aleşilor locali pentru că nu bagă OTL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare