miercuri, 22 noiembrie 2017

Manual de utilizare aragaz zanussi cu rotisor

Pentru prăjituri şi fursecuri. Cu încălzire instantanee şi reglare rapidă a temperaturii, acest aragaz cu. Aragaz Zanussi ZCG612H1WA plita pe gaz cuptor gaz Alb 889x600x6ZCG612H1WA. PNC: 90438; Proba de carne: Fara; Rotisor : Rotatie; Gaz: G(2H) 20.


Zanussi si beneficiezi de acces rapid la manuale de utilizare , . Puneţi cârligul de susţinere în orificiul din pentru rotisor. Raktárról azonnal itt: http://www. Vezi intreaga oferta de aragazuri Zanussi.


A Acest aragaz poate functiona cu gaz natural. Indesit KN3G21S-X este un aragaz clasic, care dispune parca de un upgrade estetic dar si de cateva elemente. După fiecare utilizare , rotiţi butonul în poziţia off şi împingeţi-l.


Prepararea la rotisor (în funcţie de model). Magazine şi preţuri - Aragaze, cuptoare Zanussi ZCG660GW de la RON! ZCG 6GW) Producator: Zanussi Model: ZCG660GW Caracteristici Tip: Aragaz Tip alimentare aragaz : Gaz.


Control temperatura: Manual. Manual de abstract: manual de utilizare ZANUSSI ZC5040SX. Manualul de utilizare al acestui aragaz se poate descarca de aici.


Urmtoarele simboluri V vor ghida dea lungul lecturrii instruciunilor de utilizare. Instruciuni privind securitatea funcionriiDescrierea operaiilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare