miercuri, 22 noiembrie 2017

Aparat de inghetata pret

Recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare din lemn : elemente de . Tratament Lemn , Anticarii , Carii Lemn , Tratament Mansarda,. DESCRIERE: Este un grund de aderență și protecție pentru suprafețe din lemn , aflate la interior și exterior. După aplicarea grundului, lemnul are triplă . Funcționalități: împotriva focului, insectelor, ciupercilor şi mucegaiului.

Cauta reduceri Grunduri-diluanti - outlet online Rezistenta. Impregnant incolor cu adaos de produse biocide pentru protectia suprafetelor de lemn contra agentilor daunatori. Produse pentru tratamenul si renovarea corespunzatoare a lemnului, la preturi inegalabile.


Consultantii nostrii sunt pregatiti sa te ajute. L, impregnant incolor, pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de . Se utilizează ca prim tratament pentru protecţia suprafeţelor din lemn împotriva . Sadolin ANTICARII WormKiller 0. Lac pe baza de apa, pentru lemn , pentru exterior si interior,.

Am cumparat o casa din lemn batraneasca la tara. Cine m sfatuieste si pe mine cu ce substante ignifuge, antitermite, . Grund cu tripla protectie, pentru lemn. Cumpara KOBER GRUND LEMN ANTICARII 0. Livrare prompta in toata tara. Kober Produsul este un impregnant pe baza de rasina alchidica utilizat pentru protectia eficienta a lemnului impotriva cariilor . Aplicare : pensula, pulverizare cu aer.


Straturi recomandate (nr): 1-straturi. Bochemit ofera solutii profesionale, tratamente lemn , impotriva insectelor, ciupercilor si a mucegaiului. Solutie ignifugare si anticarii - Bochemit Antiflash KG transparent. Bait Sinus Holzlasur 5L Mahon.


La exterior suprafetele aplicate cu grund pentru lemn se vor finisa ulterior cu produse de acoperire transparente: gama lac protector, lac protector extra, lacul . Pentru Setistop solutie ignifuga aveti . Produsul peliculogen Danke Lemn Protect este un grund de impregnare si protectie a lemnului, pentru. Cum scapam de carii de lemn si ce solutii trebuie sa folosim impotriva lor, otrava ce omoara cariile de lemn. Utilizări relevante identificate ale substanței sau amestecului și utilizări contraindicate: 1. Element de identificare a produsului:.

Este o soluție apoasă concentrată pe bază de silicat de sodiu lichi care se aplică pe structuri de lemn care nu sunt expuse la precipitații. Produsul se foloseste pentru protectia pieselor din lemn impotriva cariilor, fungilor, mucegaiului si a ciupercilor. Suprafetele tratate cu impregnantul anticarii nu asigura rezistenta la umiditate a suprafetei. Doar unele esenţe de lemn , majoritatea exotice, se pot lăuda cu o . Pretul include TVA Pretul nu include cheltuielie de transport. Solutia se foloseste pentru protectia la foc a structurilor din lemn aflate in . Danemarca a fost înfiin ată prima fabrică de vopsele pentru lemn.


De atunci și până în prezent. Tratamentul lemnului cu substante ignifuge, anticarii , antifungice,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare