luni, 1 februarie 2016

Lupa pentru cusut goblen

LUPA PENTRU CUSUT GOBLEN = REDUCERE ! Lupa cu snur reglabil - goblenuri , goblene, goblen , rogoblen. Vă oferim diverse tipuri de gherghefuri, lupe , ace pentru cusut și multe alte accesorii. Goblen Bătrânul lup de marea. Lupa de citit lupa 3X lupa reparatii lupa ALUPA 30x20CM . Faciliteaza coaserea mai usoara la goblenuri sau la tricotat pentru persoanele cu probleme de .

Lupa cu brat din plastic pentru agatarea in jurul gatului. Lupa se utilizaeaza cu usurinta pentru examinarea cusaturilor de broderie. Acest lupă este conceputa sa atarne in jurul gatului sau sa stea sprijinita pe piciorul ajustabil.


Pânză goblen , fineţe 10x1 ecru caroiată, lăţime 100cm. Pret: lei - metru liniar. Foarfeca broderie, curbata, cm. Cumpara lupa online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Gasesti mai mult decat crezi.

Lupa cu led , lentile interschimbabile de ultima generatie. Lupa ideala pentru : citit , cusut goblen , reparatii . Lupa pentru cusut goblen , putere de marire : 3X. Nu inclocuieste ochelarii de vedere! Compara preturile la Lampa Cu Lupa , gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Produsul este nou si de inalta calitate ! Ocularul şi lupa îl ajută să vadă mai bine fiecare detaliu al modelului după care. Lampă cu ulei” este cel mai mare goblen pe care l-a cusut Eugen Costoiu. PRETUL AFISAT ESTE PE BUCATA. Lupa cu picior, pentru masa, recomandata pentru lucrul de mana goblen , pentru numismatica sau pentru lucru de mecanica fina nu foarte . Ultima oara a lucrat o comanda - doua medalioane cu scene clasice, . Acum au apărut și la noi revistele cu scheme de goblen. Germania reviste cu modele de goblenuri.


Unelte si accesorii diverse In the category Unelte si accesorii diverse you can buy more than products, such as. Am perechea de la aceasta :nicogandila. Am cusut si eu candva, le-am dat pe toate cadou dar cruciulita ma face sa revin. Chiar m-am chinuit cu lupa sa pot vedea mai bine pe unde bag acul.


Delia ,ai goblenute tare frumoase.

Suport pentru rama de cusut goblen , cu inaltime reglabila intre si. Are inclus dispozitivul ce permite . Setul pentru goblen a fost conceput pentru cei care vor sa-si lase imaginatia artistica sa. Magazin de goblenuri imprimate, in set complet, cusute, broderie, pânză, fire, ace , lupe ,. Masina de cusut cu o vechime de peste 1ani,de provenienta ruseasca. Vand set goblenuri , neinramate.


Vand lupa de colectie creata in Anglia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare