luni, 29 februarie 2016

Combaterea paduchilor de cap

Utilizati un pieptene anti-paduchi pentru a verifica daca pe parul uscat exista paduchi. Cum se foloseste Paranix Sampon. Cremă-loțiune cu pieptene anti-păduchi Anti-LIce Ușor de pieptănat, fără încurcături și durere, chiar și atunci când părul este lung, gros sau creț.


Pediakid Balepou sampon anti paduchi , produs natural repelent, acționeză împotriva contaminării cu păduchi de manieră naturală și eficace. Pe langa acest gel, mi-am mai cumparat de la firma asta si un balsam si un sampon natural tot pe baza de ulei 1 pur din arbore de ceai . De asta si am luat un sampon care previne aparitia paduchilor, o data in saptamina ii fac profilactica,. Daca copilul are lindina sau oricare forma de paduchi, folositi un sampon impotriva acestora. Pentru a elimina definitv folositi un piaptan cu . Descrierea produsului: item sampon bland familial anti paduchi Indicatii: Sampon bland pentru protectia si igiena zilnica a intregii familii amelioreaza clatirea . In cazul deparazitarii cu ajutorul spray – urilor cu aerosoli, substanta activa actioneaza imediat, exterminand in cateva minute parazitii. Stop Pid Spuma bio anti paduchi cu efect de bariera, 2ml, Bema Bioecobimbo.


Nu mai aplicati alt sampon dupa Stop Pid. Cumpara Paranix( sampon si pieptene)online de aici! Azi nu mai e chiar o drama sa descoperi ca tu sau copilul tau v-ati pricopsit cu 1-paduchi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare