vineri, 12 februarie 2016

Restaurant vegetarian timisoara

BIOFresh este un restaurant vegetarian din timisoara. What a gift this restaurant. Un restaurant vegetarian cu specific indian. Să fi vegan în România este o provocare, iar cu asta cred că suntem toți de. Timisoara , Romania - Rated 4. RESTAURANT VEGETARIAN BIO FRESH, TIMIŞOARA.


Restaurant vegetarian cu specific indian. Informaţii de contact, telefon, adresă. Rezervă-ți online o masă la un local din Timișoara cu specific indian, vegetarian.


Strada Mareşal Alexandru Averescu 1B, Timișoara. Order vegetarian food in Timişoara Mosnita Veche at many restaurants , for example in Fresca Timișoara , Magnum Fresh Timișoara , Tinecz Timișoara or La . Produse proprii 1Gluten Free. Emanuil Ungureanu numărul 9. Incearca cei mai buni burgeri din Romania, premiati in fiecare an la Galele Food Bar. Bucuresti si Iasi sunt orasele in care ne gasesti. A good (if drab) vegetarian restaurant , serving dishes such as aubergine gratin or stuffed pumpkin with pesto (both €0), or pasta . E și cazul lui Homemade, un restaurant din Timișoara , de pe strada.


Meniul e simplu, doar o pagină, cu feluri cu carne și vegetariene , . Meniul Zilei, Catering, Livrări la domiciliu și o minunată terasă. Intr-o atmosfera intima si selecta, esti invitat alaturi de prieteni,familie,colegi sa degusti preparatele bucatariei romanesti,dar si internationale si sa petreci timp .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare