miercuri, 3 octombrie 2018

Mini strung metal

ProUtil Service Craiova: incarcare si reparatii stingatoare (P6) Craiova, verificari pram (prize de pamant), ignifugare, echipamente de protectie PSI, cutii hidranti. Evaluarea se va face pe total oferta de verificare incarcare stingatoare. Prețul ofertat rămâne ferm pe toată durata derulării contractului de . Serviciile de verificare , reparare şi reîncărcare stingătoare vor fi prestate.


Stirom SRL ofera servicii PSI de verificare , incarcare, reparare si testare a stingatoarelor din proiectul cladirilor sau de la bordul navelor maritime. Achizitorul se obligă să platească preţul convenit în prezentul contract pentru.

Servicii incarcare stingatoare si intocmire documente PSI. Verificare Incarcare stingatoare si vanzare produse PSI. Compania River Trade efectueaza verificare si incarcare stingatoare de incendiu in Cluj, la preturi avantajoase. Efectuam lucrari de verificare reincarcare si reparare a stingatoarelor de. Tipurile de stingatoare pentru care executam verificarea sunt:.


Solicita OFERTA personalizata. Pentru a oferi o experienta cat mai buna acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!


TRIBUNALUL OFERTA DE PRET - REVIZIE STINGATOARE.

Introducere Pentru stingatoare cu pulbere Utilaj pentru incarcat si golit pulbere (PFF-FLIPP-EK). Numar produs: PENTRU PRET SOLICITATI OFERTA ! Toata gama de stingatoare necesita service regulat. RAPIDITATE SI EFICIENTA, LA CELE MAI MICI PRETURI ! Compară cele de companii din PLOIEŞTI: INDUSTRIAL CRUMAN, GEPRO SRL, SIGFOC SERV S. Ofertantul îşi va fundamenta oferta de pret pe fiecare tip de stingător ,. Pentru serviciile de verificare stingătoare şi reîncărcare trebuie să se asigure şi . SERVICII DE VERIFICARE , ÎNCĂRCARE SI REPARARE STINGĂTOARE. Oferta va conţine centralizatorul de prețuri de mai jos precum şi durata de . Completati numarul de stingatoare ce necesita verificare. Formular oferta service stingatoare.


Contactati-ne pentru oferta de pret ! Oferte produse si servicii: incarcare stingatoare. Stingator cu pulbere tip P100. Extinctorul P( stingator cu pulbere P) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, . Valoarea subansamblelor defecte înlocuite se adaugă în preţul de cost. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida,.


Informatii suplimentare: Termenul limita de depunere oferte este data de 29.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Gimar Serpico SRL furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale P. Achizitionarea de servicii de verificare si mentenanta autorizata la hidranti de incendiu exteriori si. LUCRARILE DE SERVICE - se va prezenta oferta tehnico- economica pentru urrnatoarele ti.


Oferta financiară va conţine tariful unitar și prețul total exprimat în lei fără TVA . Preț TOTAL verificare , reîncărcare şi agent de stingere,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare