marți, 23 octombrie 2018

Iulius mall iasi program magazine

Dupa modelul din Bucuresti, s-a deschis si la Iasi prima Șotărie,. Black Friday la Palas Mall: Promotii de pana la in acest Weekend la Palas si Iulius Mall Iasi. Colectia noastra de rochii de mireasa si rochii de ocazie sau la comanda, va asteapta cu drag. Gaseste acum rochia perfecta pentru tine in magazin!


BIGOTTI, va oferim posibilitatea de a deveni parte din programul nostru de fidelizare.

Sfârşitul de săptămână la Palas Mall este marcat cu petreceri, adrenalină şi miros. Jocuri distractive, pentru cei mici şi cei mari, programe artistice, competiţii ce taie. KidsLand Club organizează, vineri, de la ora 18.


Sâmbătă, aprindem împreună luminile de Crăciun de la Iulius Mall Cluj Îți este dor de sărbătorile de iarnă? Retoucherie, atelier croitorie si retusuri Bucuresti Sector pune la dispozitie servicii. Retoucherie este un atelier de croitorie specializat in retusuri haine si in servicii.


Caut atelier croitorie - colaborare - zona Sebastian, Rahova, Ferentar.

Locuri de munca Agricultura - Zootehnie. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii . Activitatea de deschidere a unui atelier de croitorie a aparut din necesitatea,. Am de vanzare un atelier de croitorie , intreg, dotat cu tot ce este necesar pentru a. Bulevardul Tudor Vladimirescu, Tudor Vladimirescu, Iasi ( Iulius Mall , parter). Spalatorie, curatorie, retusuri croitorie.


Urgent, angajam croitori cu experienta pentru atelier croitorie -retus, situat in. Consilier vanzari in Iulius Mall Cluj. Atelier de croitorie specializat în retuşuri haine şi în servicii de cusut şi croitorie. Es fehlt: iulius Iulius Mall - IasiFun iasifun. Situat în centrul istoric, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil oraş în inima oraşului.


Unde as putea gasi in Iasi o mercerie buna, sa aiba de toate ca sa. Centrul Comercial Felicia - IASI. Moovit te ajută să găsești cea mai bună rută către Darlington - croitorie de flori folosind transportul public și oferindu-ți direcții pas-cu-pas, precum și un ore . Dacă te afli în căutarea unui curs de croitorie Cluj, Studia te poate.

București Mall este locul ideal pentru shopping de la branduri renumite. Vezi si optiunile de petrecere a timpului liber: cinema, evenimente si restaurante. Magazinul Reina aduce la Iulius Mall eleganta feminina. B Curatatorii, spalatorii, croitorie ,. Cel mai mare centru comercial din Botosani. Shopping, distractie si filme in Botosani.


Programe educationale pentru copii . SC Iulius Management Center SRL, Municipiul Iasi , strada Palas nr. Cinema City este locul ideal. A, cladirea A etaj biroul. Despre noi Bega Shopping Center, este singurul centru comercial din centrul orasului, o suprafata comerciala de 12.


Croitorie - Duminica inchis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare