joi, 4 octombrie 2018

Manual de utilizare motocoasa

Tinerii peste ani pot utiliza aparatul, sub îndrumarea unei persoane instruite. Utilizare conform destinaţiei. Motocoasa cu benzină este destinată, în funcţie de. Familiarizaţi-vă cu modul corespunzător de controlare şi utilizare a. Acest manual de utilizare este menit să familiarizeze utilizatorul cu diferitele trăsături şi .

MANUAL DE UTILIZARE SI INTRETINERE PENTRU MOTOCOASA. Prin urmare întotdeauna se va lua în considerare şi manualul de utilizare pentru motocoasa respectivă sau aparatul de forfecare respectiv. Vă rugăm să citiți cu atenție prezentul manual înainte de utilizarea produsului, pentru a putea înțelege . Cititi manualul de utilizare inainte de a folosi acest tip de echipament. Ne rezervăm toate drepturile, în special dreptul de a mul- tiplica, traduce şi prelucra prin . Verificări necesare în cazul în care motocoasa portabilă Ruris nu răspunde la.


Cititi si intelegeti manualul de utilizare inainte de a utiliza motocoasa.

STIHL FS Instrucţiuni de utilizare. Inainte de utilizare , consultati alineatul corespunzator din prezentul manual. Tineti copii, trecatorii si personalul la o distanta de metri de motocoasa.


Inainte de inceperea lucrului cu motocoasa va rugam sa cititi cu atentie acest. Citiöi cu atenöie instrucöiunile de utilizare äi asiguraöi-vă că aöi înöeles conöinutul înainte de a folosi maäina. Manual utilizare motocoasa fuxtec Nu mi-a creat probleme, de pornit porneste ok, singurul impediment dupa mine ar fi greutatea cu tot cu benzina in rezervor . Nu uitaöi că acest manual de utilizare este. Manual de utilizare motocoasa Heinner VMC0Vezi pe emag intreaga oferta de scule si accesorii Heinner. Cititi cu atentie manualul de utilizare inainte de folosirea utilajului prima data.


Asezati motocoasa pe pamant intr-o zona plata si tineti-o ferm in pozitie . Nu permiteti persoanelor sub ani sa utilizeze motocoasa. Acest manual ofera instructiuni pentru utilizarea motocoasei si pentru operatiile de service de . Poziţionaţi motocoasa în aşa fel, încât mânerul . CP, disc t, disc t, tambur cu fir, disc 8t. Buna ziua manual de utilizare in limba romana unde pot gasi?


Când predaţi aparatul altor persoane, predaţi cu acesta manualul de utilizare.

Nerespectarea acestor avertismente şi a instrucţiunilor de utilizare poate duce la grave. Cu motocoasa de umar pe benzina TAIGA Rusia pentru taierea ierbii,. Pentru utilizarea corectă a motocositoarei, vă rugăm să citiţi acest manual cu atenţie. Nu folosiţi motocoasa dacă sunteţi obosiţi. Manualul de utilizare înainte de folosirea produsului.


Ghid de utilizare a unui trimmer Husqvarna Tutoriale (instructiuni) video : Mod. Distribuitor Husqvarna , drujbe, motocoase , masini tuns iarba . Transportați motocoasa cu motorul oprit și cu capacul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare