vineri, 30 iunie 2017

Dulap textil fermoar

Cumpara dulap textil online pe eMAG. DULAP TEXTIL cu schelet metalic si bara pentru umerase - NOU - Lei. Sifonier textil cu fermoar si bara de haine-maro. Alege un dulap pentru haine încăpător și de calitate.


Vezi gama noastră variată de dulapuri pentru dormitor, șifoniere, dressinguri. Inlocuiti sifonierul clasic cu unul din . Pe o parte are o bara pentru agatarea umeraselor. Muta-ti toate hainele de vara intr-un dulap portabil spatios! Ideal pentru mutarea hainelor de extrasezon.


Astfel, nu te vor mai incom. Livrare rapida, sigura si ieftina. Organizatorul pentru pantofi sau haine de tip dulap sau dressing mobil, este prevazut cu rafturi detasabile si husa cu fata transparenta, fiind perfect pentru . In partea din fata are o usa cu fermoar pentru acces usor in interior.


Cele mai ieftinedulap textil. Comanda acum la numai 1lei. Acest dulap textil din material respirabil are doua zone separate pentru haine. Jachetele si camasile poat fi depozitate. Atunci acest dulap textil , care poate fi mutat cu ușurință dintr-un loc în altul, este.


Dulap Portabil cu Fermoar. Organizator cu sertare Compactor, bej Cutie pentru depozitare cu fermoar. La JYSK găsești o gamă variată de dulapuri și șifoniere - cu sau uși, cu . Rezultate 1-pentru dulap textil haine dedeman.


Are sistem de inchidere cu fermoar. Rafturi de învelire textile fixate cu un fermoar. Dublu pe o parte are o bara pentru umerase iar pe cealalta are rafturi este din panza si se inchide cu fermoar. Perna cu fermoar 42XQube negru to mebel z kolekcji Accesorii textile za zł.


Wymiary produktu: x 4 Zobacz oferowane wersje kolorystyczne: Negru, . Se poate inchide cu fermoar pentru a nu intra praful.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare