miercuri, 21 iunie 2017

Burete cofrat fonoabsorbant

Se foloseste in principal pentru acustica ! Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. In online magazinul SUPRATEN. Panou absorbant acustic din burete poliuretanic.


Se montează uşor cu adeziv pe pereţi sau plafoane . Poate fi lipit cu diversi adezivi pe pereţi şi plafoane în studiouri de . Informatii despre BURETE COFRAT FONOABSORBANT. Un rezultat foarte bun atunci cand vreti sa izolati fonic il puteti obtine cu un burete cofrat fonoabsorbant. Acesta ocupa mult mai putin spatiu . Importator, producator si distribuitor de materiale profesionale. AND-ROLL burete cofrat din material fonoabsorbant , ignifug, folosit in aplicatiile de antifonare.


Tratament acustic si izolatie fonica pentru studio, home-studio, sali de repetitie, burete fonoaborbant si capcane de bas, esentiale pentru a controla acustica . Dacă aveți ceva bucăți rămase din construirea . Oferte BURETE COFRAT FONOABSORBANT BRASOV - Vanzari, Cumparari, Servicii BURETE COFRAT FONOABSORBANT - catalog online si anunturi. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru burete cofrat piramidal. AVsound Audio - Panou Fonoabsorbant AVsound Basotect Alb.


Prin montarea acestui material se reduce timpul de reverberanta (RT60) din incapere. Burete (spuma poliuretanica). Se poate folosi si buretele cofrat dar acesta nu va ajuta la rigidizarea.


Se tapeteaza carcasa cu material fonoabsorbant lasand libere doar gaurile pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare