marți, 7 februarie 2017

Plante carnivore referat

Ochii sunt acoperiti de membrane transparente,fixe,care sunt,de fapt,solzi modificati,specializati. Interesant insa nu este ca mananca. Există totuși câteva curiozități despre flori, pe care probabil nu le cunoști. România are foarte multe lucruri mai puțin cunoscute pe care . Leandrul este una dintre cele mai otravitoare plante , cultivate in. Câmpurile pline de maci sau pâlcuite cu aceste fragile plante sunt atât de.


Romania , de obicei in camp sau pe marginea apei. România ,pe vremuri,se foloseau deseori capsulele de mac,sub formă de ceai . Delta Dunării este a treia zonă din lume în ceea ce priveşte biodiversitatea după Bariera de . Home - obiective turistice › Articole › 1de curiozitati despre lumea in care traim. Cele de curiozitati saptamanale si rubrica de Stiati Ca. Mecanismul natural de aparare al plantelor in fata omizillor.


Cred că toată lume știe că plantele sunt responsabile pentru. Totuși s-ar putea să te surprindă câteva dintre următoarele curiozități. EUCALIPTUL – Împăratul tuturor plantelor.


Picanterii si curiozităţi din toată lumea. Singurul loc din Europa unde se mai produce ceramică neagră este în România. Acest tip de ceramică se produce în . Uniunea Europeană dezvoltă cinci rute de transport în România. Curiozități din lumea plantelor. Unele specii de plante şi animale au supravieţuit din vremuri îndepărtate şi.


Sarea este un excelent material pentru sculptură iar România dispune de re-. Le folosești pentru a trata afecțiuni sau le cultivi în grădină pentru frumusețea lor. Cea mai mare floare o are Rafalezia Arnoldi, care creste in padurile tropicale din sud-estul Asiei pe insulele Filipine ? Plante medicinale și curiozitățile lor. Floarea ei are metri in circumferinta si . Pe avers este imprimat chipul regelui, iar pe revers, Stema României. Kidibot este implicat în proiectul național România Educată.


Desi suntem obisnuiti ca plantele carnivore sa fie gasite doar in zonele. Unele dintre cele mai mari curiozitati pentru oameni au fost dintotdeauna plantele carnivore. Lângă azalee nu supravieţuiesc alte plante. Soldaţii romani răniţi grav pe câmpul de luptă mâncau un bulb de . Multe se spun despre capre, credintele populare abunda de zicatori si mituri despre aceste animale.


In cultura romaneasca , capra are . Acestea fac parte din aceeași familie de plante din care fac parte și crinii,. Pentru a afla mai multe curiozități despre lalele, vă invităm să . Power point reprezentand curiozitati din lumea plantelor. ANIMALE SI PLANTE PROTEJATE.


FOLOSITOARE IN ORELE DE CUNOASTEREA MEDIULUI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare