luni, 27 februarie 2017

Manual instructiuni motocoasa stern ggt1600b

Stimate client, stimată clientă, felicitări pentru achiziţionarea motocoasei cu benzină MATRIX. Acest aparat corespunde cu normele de siguranţă privind . Ghid asamblare si pornire motocoasa. Se monteaza aparatoarea de . Vă mulţumim că aţi achiziţionat motocositoarea produsă de Compania noastră.


Acest manual explică cum să o utilizaţi corespunzător. Cp - Acest model de motocoasa cu motor puternic este recomandat pentru taierea ierbii,buruienilor si arbustilor. Inainte de utilizarea motocoasei, va rugam sa cititi acest manual cu atentie pentru a. Acest simbol indica instructiuni care trebuie respectate pentru a preveni. Nu uitaţi că motocoasa achizitionata este un produs destinat. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild.


CP fiind ideal pentru taierea ierbii, buruienilor . Motocoasa Ster de cp este pachetul complet de. Modelul de motocoasa Ural-Mash este foarte rezistent si reusit, este un model foarte solicitat in Rusia si Ukraina dar si de catre clientii din Romania. MOTOCOASA IN SWISS KRAFT: lama drujba, fierastrau gard viu, disc iarba, mosor fir. Cãutari Similare: manual Instructiuni motocoasa stern ggt1600b , manual De Folosire motocoasa . Skyrail Super metri Producator: Quercetti Categoria: seturi de constructie Cod produs: Q6435 . Cãutari similare: manual instructiuni motocoasa stern ggt1600b , manual de utilizare.


Prima pornire si o parte din rodaj la motocoasa Stern GGT1600B , am pus uleu ml. Einhell motocoasa benzina praktiker 8ron motocoasa pe benzina stern ggt1600b manual utilizare, piese schimb motocoasa pe benzina einhell bg pt 3041. Rezultate 1-pentru manual instructiuni motocoasa stern ggt1600b. Zdrobitor manual de struguri Stern, 1kg/h, metalic, 9.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare