vineri, 17 iunie 2016

Hota zanussi zht630x

Livrare gratuita si finantare in rate. Această hotă zannusi încorporată este uşor de instalat, astfel că puteţi avea rapid şi simplu o . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Hote. Produsul este in stoc magazin limitat. Această hotă încorporată este uşor de instalat, astfel că puteţi avea rapid şi simplu o . Aceasta se descurcă excelent cu curățirea. Control: Mecanic Culoare: Inox Dimensiuni: Diametru burlan : cm.


Electrocasnicele potrivite tie. Optiune de cautare anunturi. Compară, comandă acum in Chișinău. Vneste do své kuchyně svěží vítr. Fabricat de Zanussi , Inox pentru doar 25RON.


Az Árukereső más országokban: Zanussi Aspirator, absorbator Hota Zanussi. Reprezintă o alegere potrivită . Comanda online sau rezerva si ridica din magazinele Flanco. Timbru verde inclus in pret: 8. Hota este noua, nu a fost montată niciodată, este sigilata asa cum a iesit din fabrica.


Clasa eficienta iluminare, G. Consum anual de energie, kW. Numar trepte de reglare a vitezei . Oferte produse si servicii: zanussi zht630x zht 6x. ZHT630X Zanussi onderbouwkap - Keukenloods.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare