vineri, 24 iunie 2016

Arctic anc246+

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, . Aflati informatii despre pret si . Rate in magazin, aprobarea . Diferite modalitati de plata. Livrare pana la usa casei tale. Fă-i cadou mamei tale combina frigorigică pe care și-o dorește! Fabricat de Arctic , Alb pentru doar 1. Tip de instalare: de sine statatoare.


Vezi review, pret, pareri si forum! Produsul este in garantie pana la data de 19. Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul . Hasonló termékek kedvező áron. Online si in showroom-urile SensoDays. Pret, pareri si review pe viewnews.


Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Garantia prelungita gratuit la ani este pe bune sau e doar de ochii lumii? La pretul actual, de 0RON, este o oferta de nerefuzat. In acesti bani, nu gasiti un alt congelator cu o capacitate similara si . Condelatorul este similar unui frigider de dimensiuni mici cu valori constructive cuprinse intre 1x.


Usa reversibila are deschidere spre . Pret avantajos si livrare rapida. Acesta vine cu cateva avantaje si beneficii, . Un congelator foarte util in casa oricarui om care doreste sa tina cat mai multe produse din carne si . Orice familie numeroasa, si nu numai, are nevoie de un congelator generos care sa ajute la pastrarea alimentelor cat mai bine precum face Arctic ANC246+. Congelator Arctic ANC246+ , 2l, Clasa A+, H 1cm, Alb. Capacitate : 1Litri Nivel zgomot : db Consum de energie : 2kw/an Lungime cablu de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare