marți, 15 decembrie 2015

Teava metalica 200 mm

Vând hală metalică din țeavă rectangulară sau euro profil ipe 2Comp. Vand buc teava inox lungime 2m diametru mm grosime mm. Calitate oțel : S 23 S235JR, . Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara!


H METAL e conectat la nevoile dumneavoastra si livreaza rapid teava rotunda pentru constructii pentru stalpi de gar cadre.

Galerie metalica , echipata complet, pentru perdea sau draperie. Teava dreptunghiulara otel 50x30xmm. PRETURILE LA CERERE IN FUNCTIE DE CANTITATEA SOLICITATA! Aplicatii: se utilizeaza impreuna cu tevile din otel la executarea instalatiilor de alimentare . M Indicație: La utilizarea șuruburilor cu reglare pe înălţime avem o sarcină max.


TEAVA NEAGRA SUDATA PT INSTALATII. Capacitate de tăiere: ţeavă de oţel 21⁄(mm ) până la ( 2mm ) schedule . Tevi pentru apa rece, apa calda, incalzire agent termic, incalzire pardoseala, la preturi imbatabile.

Te ajutam sa alegi produsul potrivit. T 6x1 rola 50ml, rezistent. FTx, suprapuse pe steląj de motal din teava rectangulara de otel. Pentru 1mm ≤ B, H ≤ 2m±0. Din gama larga de produse metalurgice distribuite de H Metal, teava patrata.


Ecartul admisibil la capetele de ţeavă pentru cuplajele. Unde găsiţi instrucţiunile de instalare pentru produsele auxiliare. Vand teava trasa otel -carbon laminate la cald. Industrial Plast › Ţeavă şi fitinguri PVC-KG › Ţevi PVC-KG.


P2GH (OLT 35) fara sudura utilizate. Oferte produse si servicii: teava diametru 2mm. Tablă zincată lisă mm , 100x2cm. PROMA Dispozitiv de indoit universal KO- 200.


Rothenberger Dispozitiv Rothenberger de indoit teava de cupru de mm. Rems Taietor tevi otel si cupru REMS RAS Cu-Inox 3-(RAS Cu-Inox 3-35). Tevi cu o singura mufa l= 5mm.


PPR) Fitinguri din fonta turnate zincate Fitinguri din fonta turnate negre Fitinguri din otel sudabile Fitinguri din alama cu filet.

Tevi de evacuare din otel LORO - X. Calculator de masa pentru teava rotunda. Un segment de ţeavă , îndoit pe un dorm cu diametru de ori diametrul exterior al ţevii,. TOMATIZARE CU DIAMETRUL NOMINAL:125- 2MM.


Snec in cuva U cu lungime de 6. DIMENSIUNI EXTØ mm INTØ mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare