vineri, 25 decembrie 2015

Curatatorie auchan pallady

Lavanderia ofera servicii profesioniste de spalatorie haine, curatatorie haine, spalare si curatare covoare, croitorie si spalatorie industriala. Colectare si livrare la domiciliu. Es fehlt: pallady Clean Spot Service - Servicii de curatatorie si croitorie serviciicuratatorie. OPERATOR RECEPTIE - CURATATORIE PENTRU HAINE.


Pot sa va recomand serviciul de curatatorie si calcatorie al spalatoriei noastre ecologice de haine,pe langa asta,puteti profita de timpul . Te scapam de grija spalarii covoarelor! Timpul petrecut cu prietenii: o excursie cu bicicleta în afara orașului, o plimbare energică sau o seară activă într-un studio de fitness. Auto Smart este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor.


Cu o traditie de peste ani, portofoliul de clienti acumulat pe parcursul anilor . Toate camerele dispun de televizor, minibar, aer conditionat si acces la. Căută-ți locul de muncă: Muncitor- spalatorie în Bucureşti şi Ilfov. Decembrie, vizavi de auchan titan, mai multe detalii la telefon. Angajam spalatori auto si vulcanizator pentru spalatorie Bld theodor pallady sec 3. Angajam personal pentru spalatorie auto, curatare tapiterii sau polish auto, locati. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Cosmetica auto.


Auchan disponibile pe Indeed. Preturi pentru Cosmetica auto de la 4. Spălătoria-curățătoria chimică ecologică EcoClean asigură servicii de spălătorie haine, spalatorie covoare, . Spalătorie- Curățătorie chimică ecologică EcoClean magazinul Titan,. Bucuresti, Sector zona Theodor Pallady vezi harta. ZONA TITAN – Auchan Titan, Auchan Pallady , Mall PARK LAKE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare