marți, 24 noiembrie 2015

Fierastrau panglica einhell

Costuri de transport foarte mici evidentiate la comanda. Qq=PP-250pid= 1itemId=96. Einhell Ferăstrău- bandă TC-SB . Sierra de banda básica, imprescindible para cualquier trabajo casero. Band saw, a must for any home work. Prin achizitionarea acestui . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Gama variata de produse din care sa alegi. Alte anunturi din care sa alegi. TRANSPORTUL ACESTUI PRODUS ESTE GRATUIT!


Descriere: Viteză la mersul în gol: 1. Rate in magazin, aprobarea . Staționar dar, în același timp, flexibil, acest . Fierăstrăul- bandă TC-SB 3U este o unealtă puternică, de calitate superioară, montată pe podea, pentru cerințe riguroase. Le oferă amatorilor ambițioși de . Cumparati ferastraie cu panglica pentru taiat metal si lemn cu livrare in toata Moldova. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Accesorii pentru taiere cu fierastrau vertical si sabie. Preturi pentru Accesorii pentru taiere cu . Esti in dubii cu privire la cel mai bun fierastrau circular pe care il gasesti? PreţRON Banda dublu adeziva din burete,15mm,lungime 10m.


Alimentare: 2– 2V ~ Hz Putere: 8W Număr de curse: – 3. Adâncime de tăiere: lemn max. Singlehead DSB este soluţia ideală pentru o tăiere subţire de înaltă calitate. Blocuri precise de ghidaj pentru tăierea lemnului uscat si verde: - Role motorizate . Fierastrau panglica orizontal - Puma EA , Donaris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare