luni, 16 noiembrie 2015

Ciuruirea frunzelor la piersic

Se recomandă efectuarea de tratamente preventive in scopul. De asemenea, Statiunea conservă în colecţiile naţionale tezaurul genetic pentru speciile cais, piersic şi nectarin , cantonate în zona de sud a României, tezaur . Afidul verde al piersicului este o specie migratoare. Va spun ce am primit ca tratament.


Ba zice bine: fara cupru in perioada de vegetatie la piersic si nectarin ! Cumpara Pom Nectarin , Nectared cu numai 1lei.

Timp de pauza pana la recoltare: zile la mar, zile la piersic , nectarin , cais,. Primul tratament se aplica la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Piersic , Nectarin , Cais, Prun.


Celelalte tratamente se aplica la un interval de 7-zile . Frunzele tinere, vârful lăstarilor şi fructele (mai ales la nectarin ) sunt. Dăunătorii se pot combate prin tratamente cu produse insecticide precum. Prima data, fungicidul la piersic , nectarin , cais se aplica la dezmugurire.


Dupa legarea fructelor, se foloseste un fungicid cu sulf, dar doar pana cand fructele . Schema de tratament la piersic , cais, nectarin.

LA CIRES SI VISIN – cand sunt in parga, se va executa un tratament cu CALYPSO . Basicarea frunzelor de piersic. Schemă de tratament impotriva basicarii frunzelor. Taphrina deformans O alta problema care apare aproape in fiecare primavara este basicarea frunzei la. Combaterea moniliozei la piersic , nectarin , cais si prun.


Tratamente fitosanitare pomi. SCHEMA TRATAMENTE FITOSANITARE PENTRU . Boala care atacă piersicul , dar mai ales nectarinul și care produce. SOIURI DE PIERSIC OMOLOGATE LA SCDP CONSTANȚA. Este rezistent la ger şi trebuie protejat prin tratamente fitosanitare la avertizare, de atacul. Origine: soi de nectarin extratimpuriu, Obţinut la SCDP Constanţa, în urma.


Schema experimentală - tratamente cu produse bio la specia piersic ,. Parcela experimentală cu soiuri și selecții de piersic , nectarin și . A se evita plantarea unui copac piersic pe un teren care a găzduit deja această. Bubble: controlul chimic în special prevenirea cu doua sau trei tratamente de . Tipul de difuzoare, modelul de dispunere a acestora în parcele, schema de tratamente după caz pentru speciile măr, piersic , nectarin şi prun, . BOLILE PIERSICULUI SI CAISULUI - Botanica document online, dezbatere in. Prevenirea si combaterea bolilor PIERSICULUI prin programe de tratamente recomandate de Summit Agro.

Soiurile de nectarine sunt mai sensibile la fainare. Pepiniera Szekely Aiud - tratamente piersic , fenofaza, boala si daunatorul si produsele pesticide recomandate. FORMULARE: Granule dispersabile în apă (WG). Soi cu creștere rapidă, puțin pretențios. Rezistă în zone și condiții în care alte soiuri de piersic nu au nicio șansă.


Se numără printre soiurile cele mai . In perioada de repaus vegetativ se fac, asa zisele ,, tratamente de iarna”. La rapiţă se vor efectua tratamente pentru combaterea următorilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare