miercuri, 27 mai 2015

Unitate de spalare mamboo

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . La noi gasiti cele mai bune oferte pentru mobilier saloane. Recomandam Scafa Coafor Inda neagra pentru a aduce un aspect profesional salonului dvs. Unitate de spalare Mamboo 1. Moda si frumusete Cosmetice - Parfumuri. Produse si tratamente care contin unitate de spalare mamboo.


In cazul in care nu gasiti ceea ce va intereseaza incercati cautarea . Indiferent pe ce site cautam o scafa de coafor cu scaun (fotoliu) fie acesta emag sau okazii vanzatorul este acelasi pretul difera. Cel mai bun pret la unitati de. WNR Mamboo este o unitate de spalare cu scaun confortabil cu captuseala din spuma poliuretanica si bazin mobil, din ceramica rezistenta, potrivit pentru a . Astfel, la standul WNR Nail veti regasi echipamente pentru saloane la preturi promotionale mamboo. Gasesti probabil cel mai bun pret la unitate de spalare cu Afacerist. In partea stanga este prevazuta cu un dulapior ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare si are rol de . Cele mai bune preturi acum doar pentru tine.


Scaune pentru spalare coafor model scafa cu diferse optiuni de reglare si in diferite culori. Cumpara acum o unitate de spalare coafor ieftina la cel mai mic pret din piata! Scaun-scafa- spalare -coafor- Mamboo -2. CERAMIC negru si cu baterie inclusa. Nu mai asteptati okazii, profita . Pernele sunt foarte confortabile si usor de intretinut,.


Scafa coafor Mamboo este o unitate de spalare pentru coafor profesional de culoare neagra, Este dotata cu toate racordurile, furtun dus, baterie scafa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare