joi, 30 august 2018

Motocositoare straus pret

Utilizatorul este obligat să se familiarizeze cu acest manual de utilizare şi să . Nerespectarea acestor avertismente şi a instrucţiunilor de utilizare poate duce la grave. Cu motocoasa de umar pe benzina TAIGA Rusia pentru taierea ierbii,. Pentru utilizarea corectă a motocositoarei, vă rugăm să citiţi acest manual cu atenţie.


Acest manual descrie utilizatorilor modul corect de folosire, punere în. Nu folosiţi motocoasa dacă sunteţi obosiţi.

Utilizare corespunzătoare: aceste motocositoare, împreună cu. Manualul de utilizare înainte de folosirea produsului. Ghid de utilizare a unui trimmer Husqvarna Tutoriale (instructiuni) video : Mod.


Distribuitor Husqvarna , drujbe, motocoase , masini tuns iarba . Transportați motocoasa cu motorul oprit și cu capacul . MANUAL DE UTILIZARE ŞI ÎNTREȚINERE. Vă rugăm să citiți cu atenție prezentul manual înainte de utilizarea produsului, pentru a putea înțelege . Ne rezervăm toate drepturile, în special dreptul de a mul- tiplica, traduce şi prelucra prin .

Verificări necesare în cazul în care motocoasa portabilă Ruris nu răspunde la. Cititi si intelegeti manualul de utilizare inainte de a utiliza motocoasa. STIHL FS Instrucţiuni de utilizare. Inainte de utilizare , consultati alineatul corespunzator din prezentul manual. Tineti copii, trecatorii si personalul la o distanta de metri de motocoasa.


Inainte de inceperea lucrului cu motocoasa va rugam sa cititi cu atentie acest. Citiöi cu atenöie instrucöiunile de utilizare äi asiguraöi-vă că aöi înöeles conöinutul înainte de a folosi maäina. Nu uitaöi că acest manual de utilizare este.


Manual de utilizare motocoasa Heinner VMC0Vezi pe emag intreaga oferta de scule si accesorii Heinner. Cititi cu atentie manualul de utilizare inainte de folosirea utilajului prima data. Asezati motocoasa pe pamant intr-o zona plata si tineti-o ferm in pozitie . Manual utilizare motocoasa fuxtec Nu mi-a creat probleme, de pornit porneste ok, singurul impediment dupa mine ar fi greutatea cu tot cu benzina in rezervor . Nu permiteti persoanelor sub ani sa utilizeze motocoasa.


CP, disc t, disc t, tambur cu fir, disc 8t. Buna ziua manual de utilizare in limba romana unde pot gasi? Când predaţi aparatul altor persoane, predaţi cu acesta manualul de utilizare. Motocoasa Benzina UralMash ruseasca 5.

Este o motocoasa de performanta, proiectata pentru utilizarea timp de ore in sir. Practic, aparatul se manevreaza manual , insa are o raza de actiune extinsa, . Masca de protectie - Disc cu cutite - Tambur cu fir - Fir trimmer - Ochelari - Casti - Disc Vidia -Trusa de chei - Bidon de amestec - manual de utilizare in limba . I -disc 3T -tambur cu fir -bidon de amestec -trusa de scule -ham de sustinere reglabil si confortabil - manual de utilizare in limba romana . Pachetul contine: -disc 3T -tambur cu fir - bidon -trusa de scule -ham tip curea confortabil - manual de utilizare in limba .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare