vineri, 13 aprilie 2018

Fototapet bucatarii

Firma producatoare de lenjerii hoteliere, lenjerie pat damasc satinat in dungi,. Lenjerii de pat pentru hotel damasc satinat. Sunt incantata de produsele primite raportul calitate- pret = excelent. Material Damasc folosit in confectionarea lenjeriilor de pat. Etichete: material damasc, material calitate, damasc lenjerii de pat, material uni.


Reprezinta optiunea perfecta pentru accesorizarea unui pat de dimensiuni King size, incluzand fetele de perna. Preţ oferta cu TVA ( ). Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Realizam lenjerii de pat albe din bumbac, damasc satinat in dungi pentru hotel la preturi de producator cu livrare in Brasov, Bucuresti, Cluj, . Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie din Damasc fina si ofera-ti in propria ta casa. Damasc - Clasica, din bumbac de cea mai buna calitate, lenjeria de pat din damasc iti va invalui cu siguranta dormitorul in note de prospetime si naturalete mult . Disponibila in diverse nuante pastel, uni, este o lenjerie dintr-o tesatura damasc, in benzi.


Armonia Textil 1 producator romanesc. Alege calitatea si confortul. La Casa New Concept vei descoperi oferte imbatabile la lenjerii hotel si lenjerii din damasc pentru dormitorul tau.


Avem o gamă variată de lenjerii de pat și așternuturi, de la lenjerii single sau duble din bumbac, bumbac satinat, până la lenjerii creponate sau cu țesătură . Oferta din categoria dotari hoteliere cuprinde lenjerii de pat, prosoape de. Cei care vor sa opteze pentru lenjerii de pat damasc satinat uni, pot rasfoi . Descoperiți o colecție exclusivă de lenjerie de pat damasc care oferă o notă de lux. Pret vechi: 1RON Reducere. O colecție mai variată de lenjerii de pat ca cea de la Bonami nu există: albe,. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


Pretul include taxa TVA de , Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturi atractive numai online, prin Bed-Fashion. Husa de Pat cu Elastic - Damasc - Saltea 180x2- Pat Persoane - Braylee. Lei - 1Lei 1Lei - 2Lei.


Producator lenjerii de pat din damasc si bumbac pentru hoteluri si pensiuni. Oferte produse si servicii: lenjerii pat damasc. Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare.


Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in . Am cumparat anul trecut seturi la pret si calitate buna ! Partener TEX - lenjerii de pat la comanda. Pentru ca stim ca lenjeriile de pat din bumbac damasc au un pret de achizitie ridicat, am decis sa le . Prețul de vânzare 10lei. Comparati preturile magazinelor online la Fotolii puf gasiti cel mai mic pret ,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare