vineri, 2 martie 2018

Grund alb pentru lemn

Amorsa ( grund ) pentru lemn – alb (cod produs 572). Dacă este lac în loc de grund și trebuie șlefuit, operațiunea decurge. O finisare obisnuita implica 1-straturi de grund alb , cu slefuire dupa . Etichete: grund alb , grund nitro, grund nitro alb , grund pentru lemn.


Savana este grund pe baza de apa in 1: impotriva putregaiului, anticari, antifungi.

Se usuca rapi are miros redus, rezistenta ridicata la intemperii si raze UV. GRUND APĂ PENTRU LEMN OSKAR L. Poate fi colorat in nuantele caracteristice: galben, rosu, gri, alb. Capacitate de slefuire buna dupa ore de la aplicare. Se caracterizeaza prin acoperire foarte buna si slefuire.


Grund protector pentru lemn Deutek, 2. Aderenta foarte buna la suport.

Este potrivit pentru pregătirea și umplerea suprafetelor din lemn înainte de a aplica lacul final. Finisaje pentru lemn si metal, Kraft Paints. Grundurile alchidice sunt produse . Vopsea disponibila si in alte nuante RAL. Este recomandat ca prim strat al unui sistem de finisare pentru lemn ,. Lac Yacht Kober pentru lemn , 0. Lacuri pentru interior sau exterior si pentru destinatii speciale. Solutia ideala pentru infrumusetare si rezistenta, la preturi imbatabile.


Substrat alb mat, cu rășini gliceroftale și pigmenți selectați. Formularea specifică înaltă solidă conferă produsului o . BntHwrC2Wdg Ähnliche Seiten Diese Seite übersetzen ▶ 2:14. Folia grund este livrată de regulă la rolă şi se lipeşte pe un suport din lemn , PAL sau MDF, cu ajutorul stratului separat de adeziv. Kober Impregnant pentru lemn este un grund incolor pe baza de apa, cu adaos de substante biocide si fungicide, recomandat pentru protectia lemnului de orice.


Recomandat pentru protecția su. Oferte speciale grund mobila vopsele lavabile, lacuri si accesorii.

Cum păstrezi lemnul ca nou in gradina pentru mai multi ani: cele. Se aplică stratul de grund care asigură protecţie împotriva carilor,. Este la bidon de plastic alb sau maro, si are eticheta galbena cu alb. Daca aplic direct lacul fara sa mai dau cu grund la un foisor proaspat . Plinta lemn masiv vopsita grund alb. Protejeaza si coloreaza lemnul exploatat la interior si exterior.


Se utilizează pentru netezirea neuniformităţilor suprafeţelor din lemn , umplerea rosturilor, adînciturilor neînsemnate şi a fisurilor. JUBIN Decor Primer este un grund alb pentru lemn , produs pe bază de dispersie apoasă de lianţi acrilici. Pentru interior şi exterior. Se foloseşte ca grund pentru protecţia decorativă a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare