miercuri, 14 martie 2018

Congelator vertical arctic anc246+

Fabricat de Arctic , Alb pentru doar 1. Diferite modalitati de plata. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, . Comanda acum online de la Melarox. Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site.


Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile . ANC2de la Arctic este un congelator vertical voluminos, incadrat in clasa . Produsul este in garantie pana la data de 19. Avantajele sunt notabile, fata de cele pe care le poate oferi un congelator mic. Dispozitivele tip combina frigorifica se mai numesc si “side by side”, deoarece incorporeaza in acelasi set un frigider si un congelator vertical. Pret EXCEPTIONAL Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. Deschidere standard: Dreapta.


Dimensiuni (IxLxA cm):1x 59. Ceea ce este avantajos la un congelator vertical individual este faptul ca ii poti. Pret competitiv, livrare rapida si rate fara dobanda. In functie de cum aveti spatiu, puteti opta pentru un congelator vertical sau puteti achizitiona o lada.


Numar compartimente congelator : 6. Un congelator foarte util in casa oricarui om care doreste sa tina cat mai multe produse din carne si nu numai, congelate. Indicatoare LED congelare rapida. Usa reversibila are deschidere spre . Click pentru mai multe detalii. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un . Dar noi iti oferim toate detaliile despre cel mai bun congelator pe care il vei alege.


Md Tornado Vertical M BLAСK. Revista promo ianuarie _ edI_. Masina de spalat rufe Arctic EF6100+ e alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat dotata cu functii de baza la un pret foarte bun. Mixer vertical Braun MR7750W Viteza ajustabila Functie Turbo.


Congelator Arctic ANC246+ , 2l, Clasa A+, H 1cm, Fast Freeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare