joi, 7 decembrie 2017

Compresor frigider auto 12v

Compresor pentru frigider auto , Rulote , Tir , Autocar 12v - 24v. Electrocasnice Aparate frigorifice. Bucuresti, Sectorul Azi 19:51 . FRIGIDER AUTO CU FUNCTIE INCALZIRE LITRI 12V 24V 230V. Produsul este in stoc magazin limitat. Minifrigider portabil capacitate 12L Se poate alimenta la priza auto 12V si la 220V Est.


Ideal pentru excursii la mare sau la munte, pentru . Nu este un lucru ușor să alegi un frigider auto. Frigider portabil cu compresor indelB TB18. Bănuiesc că era de maxim 12V. Dacă doriți să citiți cum am transformat o combină frigorifică cu compresor de 230V~,motorizată și modificată cu acest tip de compresor. Preturi competitive si livrare rapida la UpCar.


La fel ca un frigider de dimensiuni normale, acest frigider auto cu compresor. In mod normal, pentru ca un frigider 12v cu freon sa ramana alimentat mai multe . Ei bine, puteti opta pentru un mini frigider auto sau o geanta frigorifica, precum si multe alte produse. Cotiera Termoelectrica Ltr.


Mod de lucru -Reglare congelare -grade . WAECO, frigidere auto , lazi frigorifice, cutii termoelectrice, invertoare curent de mare putere, invertor. Volltop DCeste un frigider portabil cu compresor care poate fi utilizat. Lada frigorifica auto cu compresor indelB TB 36. Si eu sunt interesat de aceasta idee, un frigider cu compresor la v,. Am vazut si lazi frigorifice auto pe compresor , pe la 5lei.


Husa incalzire scaun auto 12V MH-40S, Waeco 12V -. Fabrica noastra ofera frigider compresor 12V DC cu pret competitiv. Eu am un frigider auto care merge la 12V si la 24V fara sa comut vreun buton. Trecerea automata de la 12V la 220V este standar nu trebuie sa va mai faceti griji ca. Transformă spațiul de sub canapea intr-un spatiu de litri cu răcire și congelare.


Cele mai ieftine Lazi frigorifice auto le vei gasi Online la Vexio. Lazi Frigorifice Auto 12V si 220V pe BestAutoVest. Vand frigider auto cu compresor (de vapor), la 1 cu congelator, in stare.


Alimentare de la priza 220V sau 12V - Consum 55W - Volum aproximativ 20litri . Intretinere si accesorii auto. Daca esti in cautarea unui frigider auto inseamna ca ti-ai dat si tu seama cat de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare