joi, 7 septembrie 2017

Dulap panza dedeman

TUTORIAL,CUMSE REPARA UN CUPTOR CU MICROUNDE. Distribuim placa mica pentru cuptoare cu microunde marca WHIRLPOOL. Livram in toata tara, prin curierat rapid. Informatii suplimentare despre produse si . Bec pentru cuptor E15W-240V 300ºC.


Clasa de energie (A++ = foarte eficient, E=mai putin eficient): E Putere: W Durata de viata me. Acum beneficiezi de rate fara dobanda, drept de retur in zile si transport in toata tara pentru orice produs cumparat. Cumpara un cuptor cu microunde ! Cuptor cu microunde Bosch oferte si preturi, top magazine la Cuptor cu microunde Bosch. Consultati oferta pe compari, cumparati la cel mai bun pret din.


Mica cuptor cu microunde Samsung CE282DN Mai multe . O familie mică are nevoie de un cuptor cu microunde cu volum de 15-litri. Cuptoarele cu microunde cu un volum de 20-litri vor fi adecvate într-o familie . Cu cit frecventa este mai mare cu atat lungimea de unda este mai mica. Ce se intampla cu aceste microunde in cuptor ? Comercializam placa de mica pentru cuptoare cu microunde. Cuptoare cu microunde - peste 2de produse in OFERTA - VEZI. Pentru urmatoarele marci : Electrolux.


MICA CUPTOR MICROUNDE 300X300MM BUC. TEL INFORMATII : 0708Marti - Vineri 09:30-15:Comenzile se fac numai pe site. Mica izolatoare 165mm x 100mm x 0. Pe aceasta pagina gasiti cautare, piese, cuptor , microunde , mica.


Folie de mica pentru separarea ghidului de unda al magnetronului. Dimensiune 150x100mm si grosime 0. De curand cuptorul cu microunde a inceput sa scoata scantei si foita de mica care e pusa la iesirea ghidului de unde dinspre mageton are o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare