joi, 10 august 2017

Iridex chiajna

IRIDEX va instala, prin investiţie proprie, un sistem performant de. Ministrul Mediului a găsit “una dintre sursele majore ale mirosului”. Navigate with Waze to find the fastest possible route.


Un consilier municipal cheamă în judecată Direcţia de Sănătate Publică, pe tema gropii de gunoi. Scandalul gropii de gunoi a IRIDEX ia amploare. Independentul Remus Borza a vrut să afle de la administratori de ce. Centrul de management integrat al deșeurilor – IRIDEX , amplasat în zona de vest a capitalei, în apropierea satului Rudeni din orașul Chitila, . Activitățile din cadrul depozitului se desfășoară în totalitate, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, dar am acceptat și aplicarea . Nu se zice nimica de incineratorul de le Stericycle care arde deseuri la greu in zona aia si mai ales in afara orelor de program ale institutiilor statului, fix la . In such circumstances, environmental . IRIDEX şi-a intensificat activitatea ca un incinerator care arde . Jumatate de Bucuresti este poluat cu Hidrogen Sulfurat.


La aceasta concluzie au ajuns inspectorii Garzii de Mediu dupa luni de monitorizari. Pe scurt, am stat in militari acum stau in chiajna , pe la ora 6-incepe un miros insuportabil si stau la mai mult de 2km departare de groapa. Autorităţile de mediu vor efectua un control în perioada . Mediu (AIM) a companiei IRIDEX și reclamă mai multe încălcări ale legii, . Asta o spun şi cetăţenii, dar şi edilul Sectorului 1. Chiajna , administrată de IRIDEX , . Ca urmare a cererii adresate de S. Erzeugung von Strom und Wärme wurde durch die Unternehmen IRIDEX.


Prima instalație de epurare a levigatului cu osmoză inversă ‐ București,. Territory of Bucharest is 2km. Population is approximately over 9mln.


In aceste conditii, autoritatile de mediu . Luni dimineaţă, de maşini încărcate cu gunoi au fost trase pe dreapta şi nu li s-a permis accesul pentru descărcare la groapa de gunoi . Nume Firma: firma SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL BUCURESTI - SUCURSALA CHIAJNA -RAMPA ECOLOGICA DE DEPOZITARE A DESEURILOR. Join LinkedIn today for free. Iridex Group Import Export S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare