joi, 10 august 2017

Congelator metro

Vizualizaţi toate ofertele curente referitoare la congelator în cataloagele celor mai mari magazine, numai pe Ofertolino. Alegerea unui congelator vertical este solutia optima pentru congelarea si mentinerea alimentelor proaspete, fie ca este folosit pentru acasa sau . Volum net congelator (l): 119. Electrocasnice Aparate frigorifice. Clasa de eficienta energetica.


Cozy apartment, min from metro station, center of Athens, newly renovated is. Atunci cand o sa revin in Atena, . Cumpără electrocasnice și tehnică la preț accesibil în magazinul online BOMBA: televizoare, frigidere, mașină de spălat, laptopuri, tablete, telefoane mobile. De aceea merită să luați în considerare cumpărarea unui congelator mare și voluminos, unde va fi ușor de păstrat tot de ce aveți nevoie. Nici miros nu au prins si nici loc mult in congelator n-au ocupat.


METRO ȘI LPP OPTEAZĂ PENTRU WDP. Metro semnează un contract de. Frigider Haier A2FE735CXJ (Silver). Un chinez a fost condamnat la moarte de către o instanţă din Shanghai pentru uciderea soţiei sale şi păstrarea corpului acesteia într-un . Congelarea este una dintre cele mai . Așează-le pe o tavă și pune în congelator pentru 1-ore după care le.


Cele mai multe se pot folosi la congelator , cuptor cu microunde si . Adaugă la comparaţie COMPARĂ (0). Vedeți toate specificațiileÎnchide. Este posibilă înghețarea sushi-ului în congelator. Completeaza Formularul pentru GARANTIE EXTINSA! Retrase de pe raft sau din congelator ? Capacitate netă congelator 1L.


Modalitate de control separată pentru frigider şi congelator. OFERTE NEALIMENTARE valabile în perioada 26. CAPACITATE 3LITRI (NET) CLASĂ ENERGETICĂ A+ CONSUM ANUAL 3KWH.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare