joi, 3 noiembrie 2016

Usr nicusor dan

Nicușor Dan , „șocat” de foștii colegi din USR. Fostul preşedinte al USR susţine că în partid sunt tensiuni fără precedent,. Nicuşor Dan nu se vede întorcându-se în formaţiunea pe care a . Nicusor și-a anuntat oficial demisia din USR , . USR din cateva filiale au contestat in instanta Congresul in care Dan Barna a fost ales presedinte al partidului, la sfarsitul lunii . Dacă USR rămâne în această zonă în care s-a dus prin voința majorității, . Cartierul meu era jumătate sat, jumătate oraș, fiind despărțit de Făgăraș de râul Olt. Uniunea Salvați România ( USR ) nu va face alianță cu niciun parti deci nici cu Partidul Național Liberal (PNL), a precizat, vineri, președintele Uniunii, . Decizia vine după ce partidul a adoptat în Biroul Naţional . E o pozitie pentru care eu m-am pregatit . Adică practic pe toți USR -iștii. Ceartă cu demisii şi jocuri de culise în USR.


USR , -, Uniunea Salvaţi România . Acțiunea a fost inițiată de USR în mai anul trecut, la Tribunalul București, fiind. Stunden - Dan Barna, USR : Cred că norocul ni s-a terminat. România a fost creată de cei care nu au stat deoparte, fluierul, știri, stiri, articole, revista . Un orban neghiob,turcanu,prisca, usr si cativa pmp imprastiati?


De asemenea, USR -iștii Vlad Alexandrescu şi Cristian Seidler au fost taxaţi. Tag - Clotilde Arman liderul USR Sector a fost acuzată, pe un grup intern al. USR Vlad Alexandrescu şi Cristian Seidler au fost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare