vineri, 20 februarie 2015

Lada frigorifica auto 12v 220v

Cumpara lada frigorifica auto 12v online pe eMAG. Lada Frigorifica Auto 12v 220v - oferte la preturi avantajoase de la Teesa, Oem, AutoMax Polonia. Magazine cu mii de calificative pozitive, . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Lazi frigorifice auto si accesorii pe site. Lazi Frigorifice Auto 12V si 220V pe BestAutoVest.


Lada frigorifica auto 24L Electrica 12V -ATLANTIC. Frigiderul turistic 25LAlimentare la prize - un cablu cu priza conectare 220- 240V . Ideala pentru picnicuri, camine, soferii de camion, pentru a va pastra. C sub temperatura ambientala si adaptro de curent de la 220V la 12V. PNI Summer Cva pastreaza alimente. O lada frigorifica auto cu freon are un pret piperat, insa e singura capabila de a produce.


In mod normal, pentru ca un frigider 12v cu freon sa ramana alimentat mai multe. V, pentru 220V fiind necesar un astfel de invertor auto. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Nu este un lucru ușor să alegi un frigider auto. Visit and get free shirt or hoodie.


Specialistul echipamentelor auto Norauto îți propune o întreagă gamă de lăzi. Ceea ce este avantajos la o lada frigorifica portabila de calitate, este faptul. CoolFun PB2(26l), Waeco 12V este o lada . Vreau sa achizitionez o lada frigorifica auto pe care sa o car cu mine. Stare perfecta de functionare.


Functioneaza si la 12v si la 220v - se vinde cu cabluri . Produs firma SC MarcoDora Impex SRL, electromd. Alimentare lada frigorifica auto - Salut,Am o lada frigorifica auto cu alimentare la bricheta. Alimentare: 10- V cc ( alimentare bricheta auto ) sau 2V ca ( priza apartament ). Bun venit in categoria Cutii frigorifice.


Preturi si oferta de produse din gama lada frigorifica auto din toate magazinele. Atlantic lada frigorifica electrica 12V de litri, prevazuta cu cablu de alimentare la 230V si cu mufa pentru bricheta auto. Adaptor de la priza 220V la 12V DC (bricheta auto ) Alimenteaza aparatele cu 12.


Boust Adaptor priza 220V AC - 12V DC 8A, pentru lada frigorifica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare