joi, 19 octombrie 2017

Montare hidrofor fantana

Ghid pentru montarea hidroforului : de la alegerea modelului pana la. Chiar daca ai la dispozitie un put sau o fantana , caratul galetilor . Vara aceasta am montat un hidrofor pe fântâna forată din curte. Recomandari montaj hidrofor cu pompa de suprafata. Pentru o buna functionare a hidroforului, va rugam sa aveti in vedere la instalarea acestuia urmatoarele:.


La ce distanta trebuie montat hidroforul fata de fantana tinand cont ca fantana nu este adanca are in jur de 6m iar distanta pana la casa e cam 6-7m. Se racordeaza teava de de aspiratie din fantana sau din rezervorul de apa. Instructiuni de instalare si montaj pentru hidrofor. Il folosesc pentru o fantana destul de adanca, nivelul apei fiind la o adancime de 21m. Montare pompa submersibila 31.


Descopera cum se instaleaza un hidrofor , sau o pompa de alimentare apa in casa. Locul unde urmeaza amplasate. Articole din montare hidrofor scrise de Instalatorul de Iași. Pompa hidrofor se foloseste pentru a aspira apa din put si se monteaza. Nivelul apei in fantana poate fi la 1-metri fata de nivelul solului.


Super oferta la Piese schema montaj hidrofoare cu ejector . Mentionez ca fantana nu este adanca si fostul hidrofor care era doar. La refulare din hidrofor , trebuie sa fie montat un robinet , cu ajutorul. Cand tragi apa cu hidroforul din fantana , hidroforul se baga fizic in apa ca. Hidrofoare aspiratie metri.


Am primit un hidrofor de adancime cu ejector. Adancimea de aspiratie este de m. Prin montarea ejectorului in apropierea pompei se obtine o pompa autoamorsanta . Prezentare tehnica generala pentru pompe si hidrofoare. ECONOMIE LA FACTURI: O „ fântână ” ultra-ieftină în propria grădină,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare