joi, 12 ianuarie 2017

Hidrofor adancime aspiratie 20 m

Adancime maxima de absortie. Pompe cu ejector adancime de aspiratie Da. Se asigura garantie, livrare rapida, service autorizat, accesorii si consumabile. Nu cumva ati montat conducta de aspiratie la evacuare si invers ? Acesta este un camp obligatoriu.


Inaltime maxima de refulare: m. Descoperiti hidrofoare de adancime la preturi reduse (produse). W, mare adancime cu numai 83lei. Nu trebuie incarcata cu apa coloana de aspiratie.


Hidrofor de adancime cu vas de litri. Pentru mare adancime se foloseste un hidrofor cu ejector (vezi aici pretul). HIDROFOR AUTOAMORSABIL 1AWZB5MARLINO. Functie de tipul de ejector se poate obtine o adancime de aspiratie de -m.


Motopompa apa curata Medialine WML 20R. Utilizarea hidrofoarelor cu pompă de adâncime sunt recomandate în cazurile în care. VENTURI, asigură o adâncime de aspiraţie până la m ,. Montarea unui hidrofor si distributia catre viitoare aspersoare. Locul unde urmeaza amplasate.


Am primit un hidrofor de adancime cu ejector. Este alcatuit dintr-un rezervor cu membrana cu capacitate de litri,. Este suficient să instalezi un hidrofor de adâncime pentru uzul casnic. Prin tipul de aspirație , se disting mai multe tipuri de hidrofoare de adâncime. Vasul de expansiune – vas de hidrofor , rezervor hidrofor , butelie.


Pompa de vid poate fi utilizată . Cele mai bune Branduri ♢ Finantare in rate ♢ Comanda Acum! Poate aspira din put de la maxim metri adancime sau dintr-un vas tampon. Capacitate vas de expansiune.


Vă rugăm să folosiţi calculatorul de pompe şi hidrofoare de mai jos pentru a afla care. Pompele cu ejector functioneaza pe baza de aspiratie , insa creeaza. In configuratia unei pompe cu jet pentru adancime , o teava montata la. Foraje puturi apa potabila si rolul unui hidrofor.


Ce este si cum functioneaza un hidrofor ? Temperatura maximă a apei: 50oC. Presiune maximă pompă: bar. Asigurati-va ca furtunul de aspiratie este complet etans si scufundat in apa cel putin o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare