vineri, 22 ianuarie 2016

Cufar zestre

RACORD CAZAN LA COS DE FUM DN 200MM , L= 2M. MONTARE VAS DE EXPANSIUNE 200L. Tablă de oţel , t mm , tablă, 2. Compactarea cu maiul mecanic de 150- 2kg a. Tub de protectie din teava de otel , montat in.


H METAL e conectat la nevoile dumneavoastra si livreaza rapid teava rotunda pentru constructii pentru stalpi de gar cadre.

Calitate otel : S 23 S 27 S 355. Galerie metalica , echipata complet, pentru perdea sau draperie. PRETURILE LA CERERE IN FUNCTIE DE CANTITATEA SOLICITATA! Aplicatii: se utilizeaza impreuna cu tevile din otel la executarea instalatiilor de alimentare . M Indicație: La utilizarea șuruburilor cu reglare pe înălţime avem o sarcină max. Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Tevi din otel fara sudura (trasa).


TEAVA NEAGRA SUDATA PT INSTALATII. Capacitate de tăiere: ţeavă de oţel 21⁄(mm ) până la ( 2mm ) schedule . Tevi pentru apa rece, apa calda, incalzire agent termic, incalzire pardoseala, la preturi imbatabile.

Te ajutam sa alegi produsul potrivit. T 6x1 rola 50ml, rezistent. FTx, suprapuse pe steląj de motal din teava rectangulara de otel. Pentru 1mm ≤ B, H ≤ 2m±0. Din gama larga de produse metalurgice distribuite de H Metal, teava patrata.


Ecartul admisibil la capetele de ţeavă pentru cuplajele. Unde găsiţi instrucţiunile de instalare pentru produsele auxiliare. Vand teava trasa otel -carbon laminate la cald. Industrial Plast › Ţeavă şi fitinguri PVC-KG › Ţevi PVC-KG. P2GH (OLT 35) fara sudura utilizate.


Tevi din otel honuite sau alezat-roluite la interior si cromate dur la exterior, pentru cilindrii telescopici. Oferte produse si servicii: teava diametru 2mm. PROMA Dispozitiv de indoit universal KO- 200.


Rothenberger Dispozitiv Rothenberger de indoit teava de cupru de mm. Rems Taietor tevi otel si cupru REMS RAS Cu-Inox 3-(RAS Cu-Inox 3-35). Tevi de evacuare din otel LORO - X. Tevi cu o singura mufa l= 5mm.


PPR) Fitinguri din fonta turnate zincate Fitinguri din fonta turnate negre Fitinguri din otel sudabile Fitinguri din alama cu filet.

Calculator de masa pentru teava rotunda. Teava HDPE PN colac, mm. Un segment de ţeavă , îndoit pe un dorm cu diametru de ori diametrul exterior al ţevii,. TOMATIZARE CU DIAMETRUL NOMINAL:125- 2MM.


Snec in cuva U cu lungime de 6. DIMENSIUNI EXTØ mm INTØ mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare