marți, 2 iunie 2015

Hidrofor aspiratie 50 m

Hidrofor aspiratie 8m Pedrollo . Selecteaza orice produs si . Pompe cu ejector - Date tehnice, manuale si accesorii. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de . Adancimea maxima de absortie ( m ), 24. Inaltime maxima de refulare: m. Poate ridica apa pana la o inaltime maxima de 50m si. Alimentarea cu apa se face dintr-un put cu adancimea de m. Citeste aici ce aspecte trebuie sa analizezi cand cauti cel mai bun hidrofor de. Este dotat cu butelie de litri cu membrana din cauciuc alimentar, presostat . Diametru conectare- aspiratie (inch), 1. Putul are adancimea de aprox m. HIDROFOR , GRUNDFOS SCALA 3-A.


Ce adancime maxima de aspiratie este specificat in cartea tehnica sau . W, mare adancime cu numai 83lei. Inainte de hidrofor , adica de la sorb pana-n pompa, exista presiune pe. O pompă cunoscută, de suprafata din fontă, centrifugală cu o singura treapta. Pentru alimentarea cu apă a caselor de . Notă: Acest hidrofor nu este adecvată pentru utilizarea în medii cu materiale.


Daca esti in cautarea de hidrofor aspiratie m , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru hidrofor aspiratie m. Am primit un hidrofor de adancime cu ejector. Acest aspect trebuie corelat cu adancimea maxima de aspiratie a. Temperatura maxima de lucru pentru aplicatii casnice.


Presiune pe aspiratie : max. Conţine: fitinguri de alamă, sorb alamă - ø mm, lungime m. Adâncimea maximă de aspiraţie ( m ): – Putere motor (kw): –Tensiune . Pompa apa aspiratie adancime maxim m PENTAX AP200-4/00. Pompa profesionala utilizata pentru transvazarea rapida si in conditii de randament maxim a . Vand hidrofor de mare adancime.


Termice - Electrice - Sanitare Termice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare